Buyer's Guides Features Latest Tech

10 parasta kotiteatterijärjestelmää

10 parasta kotiteatterijärjestelmää

Jokainen, joka on kiinnostunut katsomaan elokuvia mukavasti kotonaan, tietää tarvitsevansa kaksi asiaa: television ja joko mediakonsolin (kuten Blu-Ray-soittimen) tai suoratoistolaitteen (kuten Roku-tikun). Tietysti voit ohittaa jälkimmäisen Sensible TV: n kanssa, mutta saat pisteen. Jos olet todellinen elokuvalevy, huomaat kuitenkin, että ääni on puolet kokemuksesta.

Vaikka televisioissa on runsaasti sisäänrakennettuja kaiuttimia tai voit hankkia äänipalkin suhteellisen halvalla, totta kotiteatteri edellyttää surround-äänijärjestelmän kukoistavaa bassoa ja teräviä midsia. Mutta mitä sinun pitäisi tehdä, jos et ole elokuva-äänilaitteiden asiantuntija? No, voit sijoittaa all-in-one-teatteri-in-a-box-järjestelmään, jotta pääset alkuun.

Kuva: Bose Way of life 650

Mikä on kotiteatteri-in-box?

Cinematic Audio [19659006] Kaikissa täydellisissä "teatterissa-in-box" -järjestelmissä on kaksi erityistä asiaa: kaiuttimien ja vastaanottimen täydennys. Puhujat – vaikka ne vaihtelevat määrän, koon ja tyypin mukaan – ovat melko ilmeisiä niiden tarkoituksessa: ne ovat laitteita, joiden kautta ääni projisoidaan. Yleensä surround-äänijärjestelmä sisältää jonkin verran korkean ja keskitason kaiutinyksiköiden yhdistelmää ja ainakin yhden bassokaiuttimen bassoille – tosin se voi vaihdella merkin, tekniikan ja järjestelmän kokonaishinnan mukaan. Nämä laitteet toimivat yhdessä täydellisen valikoiman elokuva-tyylisen äänen luomiseksi. Mutta ne ovat käytännössä turhia ilman vastaanotinta.

Toisen laitteen kutsuminen ”vastaanottimeksi” on ehkä vähän harhaanjohtava, koska se toimii oikeastaan ​​enemmän kuin eräänlainen keskimies. Näet, että vastaanotin toimii ohjauskeskuksena, joka ottaa vastaan ​​ääni- ja / tai videosignaaleja, käsittelee niitä ja lähettää ne takaisin erilaisiin laitteisiin – tässä tapauksessa kaiutinryhmään. Kaikki listallamme olevat järjestelmät sisältävät sekä kaiutinsarjan että vastaanottimen – tai laitteen, joka poistaa tarpeen omaan vastaanottimeen. Kaikki surround-äänijärjestelmät eivät kuitenkaan ole pakollisen sisällyttämisen mukaisia, joten varo, jos aiot katsella ympärillesi vaihtoehtoja. Tätä silmällä pitäen seuraavat kymmenen valintaa ovat vaikuttavimpia elokuvamaisia ​​plug-and-play-äänijärjestelmiä, joita voit saada millä tahansa budjetilla.

Pioneer 5.1-kotiteatterijärjestelmä

Sinun ei tarvitse syviä taskuja saadaksesi kotiteatteri-laatikossa, jossa on kaikki kellot ja pillit, joita olemme odottaneet modernista tekniikasta – löydät ne kaikki täällä tässä Pioneerin kotiteatterijärjestelmässä. Sisältää sarja huippuluokan kaiuttimia, tämä järjestelmä sisältää vastaanottimen, joka pystyy käsittelemään Ultra HD-, HDR-, 3D-elokuvia ja videopelejä. Siinä on jopa Dolby-viritetty ääni ja video HD-äänille ja -kuville riippumatta katsella, kuunnella tai pelata. Ja kirsikan asettamiseksi päälle, se sisältää jopa langattoman yhteyden Bluetooth-yhteensopivuuden. Ja se ei ole edes täydellinen luettelo siitä, mitä tämä järjestelmä tarjoaa.

Vastaanotin: Pioneer VSX-325
Kanava: 5.1

Osto: 418 dollaria

Yamaha 5.1-kotiteatterijärjestelmä

Verrattuna edelliseen Pioneer-hintavaihtoehtoon ja ominaisuuksiin, tällä Yamaha-järjestelmällä on yksi iso asia, jota Pioneer-järjestelmä ei tarjoa: YPAO-optimointi. YPAO on järjestelmä, joka lukee automaattisesti tilan, jossa olet asettanut kaiuttimet, ja optimoi ne automaattisesti kyseiseen tilaan. Tämä tarkoittaa, että yksinkertaisen plug-and-play-järjestelmän avulla saat parhaan äänen valitsemallesi huoneelle. Ja jos siirrät tai vaihdat huonetta, se on yhtä helppoa optimoida uudelleen. Yhdistä se täydelliseen surround-äänen kaiuttimiin, 4K Extremely HD -tukeen ja Bluetooth-yhteensopivuuteen pakatun musiikin tehostajan kanssa, ja tämä on yksi parhaista bang-for-your-buck -järjestelmistä, bar none

Vastaanotin: Yamaha RX-V383
kanava: 5.1

osto: 460 dollaria

Polk Audio Blackstone & Denon 5.1 -teatteripaketti

Vuonna 1972 perustettu Polk Audio on ollut äänijärjestelmien luotettava nimi noin niin kauan kuin he ovat toimineet. Ja vaikka muita edullisia vaihtoehtoja saattavat tulla suhteellisen luotettavilta tuotemerkeiltä, ​​joiden ohjelmistossa on runsaasti tuotetyyppejä, Polk on keskittynyt melkein yksinomaan äänituotteisiin, kuten kotiteatterijärjestelmiin. Tämä tarkoittaa, että he ovat erityisesti varustettuja tarjoamaan erinomaisen äänen teatteri-in-a-box-järjestelmässä. Ota esimerkiksi Blackstone & Denon -järjestelmä, jota näet täällä. Kompaktien, poissa käytöstä poistuvien kaiuttimien ansiosta tämä kotiteatterijärjestelmä tarjoaa kuvastavan elokuvallisen äänen näyttämättä haalealta tai olematta liian hankalaa. Siinä on myös viisi HDMI-tuloa kaikille laitteille – kuten pelikonsoleille tai Blu-Ray-soittimille – tukee 4K-resoluutiota, siinä on Dolby-tuki ja Bluetooth-yhteensopivuus.

Vastaanotin: Denon AVR-S540BT
Kanava: 5.1

Osto: 500 dollaria

Enclave Audio CineHome HD 5.1: n kotiteatterijärjestelmä

Vaikka useimmat perinteiset kotiteatterijärjestelmät edellyttävät vastaanottimen toimimista keskeisenä keskuksena, on olemassa muutamia tuotemerkkejä, jotka näkyvät nykyään älykkään teknologian mahdollisuuden korvata sen vanhentunut muoto. Enklaavi on yksi tällainen tuotemerkki, koska niiden CineHome HD -järjestelmä ei käytä lainkaan perinteistä vastaanotinta. Pikemminkin Sensible Middle (itsenäinen laite) korvaa sen kokonaan kaksi-yhdessä-vastaanottimen keskittimenä ja kaiuttimena, jota voit hallita langattomasti. Yhdessä sen kanssa on neljä pienempää kaiutinta ja bassokaiutin bassoon. Ja se sisältää Dolby-tuen, siinä on kolme HDMI-tuloa kaikille teräväpiirtolaitteillesi, mukana on oma sovellus helppoa liikkeelle -ohjausta varten, ja siinä on mukautettu viritys parasta ääntä varten joka kerta.

Vastaanotin: Enklave Sensible Middle
Kanava: 5.1

Osto: 800 dollaria

Onkyo 5.1.2 Dolby Atmos -kotiteatteripaketti

Ellet ole perehtynyt kodin äänilaitteisiin melko intiimillä pohjilla, et ole todennäköisesti kuullut Onkyosta. Mutta kerro meille ensin, että heillä on poikkeuksellinen käsitys mainitusta teknologisesta vaihteesta. Yksinkertainen käyttöjärjestelmä, jossa on runsaasti sisäänrakennettuja ominaisuuksia, niiden Dolby Atmos -valmis kotiteatteripaketti on poikkeuksellinen kotiteatteri-laatikossa, jonka jopa kaikkein hallitsemattomimmat audiofiileistä ja elokuvalähdeistä voivat arvostaa. Näitä ominaisuuksia ovat muun muassa kahdeksan sisäänrakennettua HDMI-porttia kaikille oheislaitteillesi, Bluetooth-yhteensopivuus ja laaja valikoima sisäänrakennettuja tekniikoita – aina Chromecastista Spotifyen ja muihin. Jos haluat huippuluokan järjestelmän tieliikenteen keskihinnalle, mene enää.

Vastaanotin: Onkyo HT-R695
Kanava: 5.1.2

Osto: 899 dollaria

Sonos 5.1 -radion kotiteatterijärjestelmä

Toinen luettelo meidän luettelostamme, joka poistaa kaiken tarvitsemansa vastaanottimen, Sonos Beam-kotiteatterijärjestelmä on yksi virtaviivaisimmista älykkäistä kotiteatterista, markkinoilla tänään. Tämä johtuu siitä, että heidän järjestelmä riippuu Beam-äänipalkistaan ​​- älylaitteesta, joka tarjoaa Bluetooth-yhteensopivuudet, Alexa-toiminnallisuuden, toimii AirPlay 2: n kanssa ja näyttää niin hyvältä kuin se toimii. Vielä parempi, pariliitos televisioon on nopea ja surround-äänentoiston laajentaminen useampien kaiuttimien kanssa on yhtä helppoa. Oletpa etsimässä useless vankkaa kotiteatterin äänentoistoasemaa vai haluatko monitilakaiutinjärjestelmän, tämä pakkaus on ehdoton paras lähtökohta, kun käyttäjäystävällisyys ja helppokäyttöisyys ovat tärkeimmät huolenaiheesi.

Vastaanotin : Sonos Beam Soundbar
Kanava: three.1

Osto: 1 300 dollaria

Sony 7.2 kotiteatterijärjestelmä

Sony on tehnyt kulutuselektroniikkaa erittäin kauan – ja joka sisältää äänen asetukset musiikille, elokuville ja videopeleille. Ja koska heillä on niin laaja valikoima tarjouksia, on heidän etujensa mukaista julkaista kotiteatterijärjestelmiä, jotka toimivat hyvin yhdessä muiden varusteiden kanssa – kuten heidän alansa johtava PlayStation 4 -konsoli. Ja ne ovat onnistuneet juuri tämän 7,2-kanavaisen kotiteatterin-in-a-boxin kanssa. Yksi luettelomme kattavimmista järjestelmistä, tässä järjestelmässä on mahtava yhdeksän yksittäistä yksikköä – kukoistavasta subwooferista Dolby Atmos -varusteisiin vastaanottimiin -, jotka saavat sinut tuntemaan olosi täysikokoisessa IMAX-teatterissa oma koti. Se tukee myös 4K-videota, HDR: ää ja muuta. Se on hankala asennus, mutta se myös tekee vaikutuksen kaikille, jotka kuuntelevat sitä

Vastaanotin: Sony STR-DN1080
Kanava: 7,2

Osto: 1 548 $

Focal Sib Evo & Yamaha 5.1.2 Kotiteatterijärjestelmä

Jos haluat asennuksen, joka tarjoaa poikkeuksellista ääntä ainutlaatuisen ja tyylikkään laitteen suunnittelun rinnalla, täällä näkyvä Focal Sib Evo -pakkaus voi olla hyvä pysäkki sinulle. Viiden laaja-alaisen kaiuttimen ja erittäin tehokkaan subwooferin ansiosta tämä kotiteatterijärjestelmä antaa sinulle elokuvallisen äänen paketissa, joka on hieman hienovaraisempi kuin paljon muita vaihtoehtoja. Yamaha RX-A780 on yksi alan toimijoista, jotka ovat luotettavimpia vastaanottimia pitääkseen sen oikeana. Se tarkoittaa, että sillä on Wi-Fi-yhteys, Bluetooth-yhteensopivuus, sisäänrakennettu Spotify (sekä useita muita äänen suoratoistopalveluja), 4K- ja HDR-tuki sekä paljon muuta. Todisteena siitä, että suuret asiat tulevat pieniin paketteihin, tämä kodin äänijärjestelmä pakkaa valtavan lyönnin tarvittaessa, mutta kuulostaa hyvältä millä tahansa äänenvoimakkuudella.

Vastaanotin: Yamaha RX-A780
Kanava: 5.1.2

Osto: $ 1950

Klipsch & Yamaha 5.1: n kotiteatterijärjestelmä

Klipsh on aivan upeiden ja ikonisten äänilaitteiden suunnittelun ja valmistuksen ohella yksi suosituimmista äänimerkkistämme, jotta he eivät voi ymmärtää, että kaikki vaihteiston äänet ovat mahdollisimman hyvät millä tahansa äänenvoimakkuudella . Kuten ehkä arvaat, heidän kotiteatterijärjestelmänsä, josta näet täällä, ei todellakaan ole poikkeus tähän sääntöön. Hieman hankalampi kuin jotkin muut vaihtoehdot – ja siksi ne sopivat paremmin kotiin kuin asunnolle – tämä elokuvajärjestelmä sisältää luotettavan, huippuluokan Yamaha RX-A760 -vastaanottimen sekä kaksoistornikaiuttimet , surround-kaiuttimet, keskikanavan kaiutin ja massiivinen subwoofer. Tietenkin, jos olet ehdottomasti pakkomielle kodin äänestä, he tarjoavat myös entistä kattavampia asetuksia. Kotiteatterijärjestelmissä ei todellakaan voi mennä vikaan Klipschin kanssa.

Bose Way of life 650: n kotiteatterijärjestelmä

Jos haluat kaikenlaisen kotiteatterijärjestelmän, joka tarjoaa erittäin huippuluokan ääntä, mutta ei vaadi paljon tutkimusta, Bose Way of life 650 on suunnilleen sama hyvä kuin se saa. Tyylikäs, tyylikäs ja huomaamaton, tämä plug-and-play-kotiteatteri-in-a-box kuulostaa niin hyvältä missä tahansa tilassa, et koskaan halua lähteä. Saatavana kahdessa asennossa (yksi ja yksi ilman soundbaria), tämä komea laitteistokokoelma tarjoaa Wi-Fi-yhteyden, Bluetooth-yhteensopivuuden, ja sillä ei ole käytännössä mitään oppimiskäyrää, jotta saat tietää, miten se toimii yhdessä. Mate että yksinkertaisen sovelluksen hallintalaitteilla ja tämä on ehkä paras no-fuss vaihtoehto markkinoilla. On kallis, on varma, mutta se kannattaa jokaista senttiä

Vastaanottaja: Bose Way of life -konsoli
Kanava: 5.1

Osto: 4 000 dollaria

12 parasta Hi-Fi Bluetooth-kaiutinta

class = " mini-post__title ">

Kaikki eivät tarvitse massiivista kotiteatterijärjestelmää niiden tarkoituksiin. Sen sijaan jotkut ihmiset voivat saada runsaasti hyvin helppokäyttöistä hi-fi Bluetooth-kaiutinta, josta löydät ehdottomasti parhaat oppaamme.